ЗАКУПІВЕЛЬНА ЦІНА ПОПЕРЕДНЯ від 20.07.2016року
Бички понад 400 кг 23,90 23,40
Молодняк вища вгод.від 350- 400кг 23,40 22,90
Молодняк вища вгод. до 350 кг 21,90 21,40
Молодняк середньої вгодованості (телиці) вище 330кг 21,90 21,40
Молодняк середньої вгодованості до 330кг 21,70 21,20
Молодняк сер. вгод. 18,00 18,85
Молодняк н/ сер. вгод. 18,00 17,50
Молодняк худа 12,50 12,00
Доросла вищої вгод. від 330 20,80 20,30
Доросла вищої вгод. до 330 20,50 20,00
Доросла середньої вгод. 19,00 18,50
Доросла н/середньої вгод. 17,70 17,20
Доросла худа 12,50 12,00
Коні I категорії 19,70 19,70
Коні II категорії 17,75 17,85
Свині 22,00 22,00
Свиноматки 21,00 21,00
Незважаючи на постійний приріcт виробництва у м’ясопереробній галузі, у Львівській області бракує великого переробного підприємства, якк могло б тримати стабільною ситуацію в галузі, повідомив в інтерв’ю “Львівському порталу” заступник голови ЛОДА з питань агропромислового комплексу Іван Стефанишин.
За його словами, досвід існування таких підприємств в інших регіонах, показує, що завод, який має великий асортимент і великі об’єми виробництва, міг би суттєво впливати на цінову політику в галузі. “Колись цю функцію виконував львівський м’ясокомбінат, однак він зараз закінчує період санації і під кінець липня має розпочатися його нове життя, хоча не відомо, наскільки йому вдасться відновити колишні позиції на ринку” – сказав І.Стефанишин.
За його словами, за резульатами 5 місяців вироблено продукції на 36.7млн. гривень, на два мільйони більше, аніж за аналогічний період минулого року. Найбільшими переробними підприємствами залишаються ТзОВ “Євро-Вік” зі Сколе, яке виготовило товарної продукції на понад шість мільйонів гривень та ПП “Білаки” (Самбір), яке виготовило продукції на 3,144 млн. гривень.
Лідером серед операторів ринку птиці залишається ПП “Агроптиця із того ж Самбора, де за 5 місяців виготовлено продукції на 6,2 млн. гривень.
Детальніше:М’ясопереробній галузі області не вистачає флагмана - Іван Стефанишин